Åpning av Herdla Museum

Publisert 8. september 2017, kl. 16:48  /  Ukategorisert

Åpning av Herdla Museum

Askøy Næringslivsforening var tilstede ved åpningen av det nye museet på Herdla, på Askøy.

Her ble alle som har bidratt trukket frem, og takket for sin gode innsats, for fantastisk dugnadsånd, og for godt gjennomført arbeid. Alle som har vært involvert i planlegging, gjennomføring og ferdigstillelse av det nye bygget, fikk sin takk i form av heder og omtale denne dagen.

Onsdag 30.august, fikk ordfører, Terje Mathiassen, gleden av å offisielt åpne det vakre bygget på Herdla, på nordre Askøy.


Over: Fra venstre, Dag Folkestad (kommunikasjonssjef i Askøy Kommune), Terje Mathiassen (Ordfører i Askøy Kommune), og Arnt-Rune Andreassen (Askøy Næringslivsforening).

 

Herdla Museum har en rekke flotte utstillinger som er verd å ta turen ut for å se nærmere på. Under ser vi den nye fly-utstillingen fra 2.verdenskrig, med hele 25 nye modell-fly i samlingen, fra både tysk og alliert side.
Kanskje du har lyst å se Herdla torpedobatteri? Da har du sjansen til å bli med på guidet tur. Disse tilbys hver søndag mellom klokken 13.00 og 15.00.

Planlegger du en kjøretur til vår vakre øy, må du legge ruten utom på Herdla og museet der. Her er også mulighet til å besøke Herdla fuglestasjon, som ble opprettet i 2012. Herdla byr også på et flott turterreng, så her får man en flott naturopplevelse med på kjøpet.


Ønsker du å lese mer om Herdla Museum, klikk her

 

Vi i Askøy Næringslivsforening gratulerer Herdla Museum med nytt bygg!