Aktiv etter Corona

Etter å ha lagt nede for telling sosialt sett i 1,5 år er vi endelig tilbake til normalen.

Høstsesongen starter med frokostmøte 7. oktober og her presenteres det gode tips om forretningshemmeligheter og styreansvar. Det blir også en presentasjon av vår nye samarbeidspartner Fana Sparebank.

Lørdag 23. oktober planlegger vi en Etablererdag på Z Huset i Storebotn. Vi får besøk av Etablerersenteret som gir gode tips til grundere og nyetablerte bedrifter. Få tips om regnskapsføring og utsending av faktura, møt samarbeidspartner Fana Sparebank og styreleder i næringsrådet – begge vil være tilgjengelig for en til en samtaler. Egen invitasjon kommer.

Også i år skal det deles ut næringspris – og vi trenger din hjelp til å tips oss om gode kandidater. Send en mail til post@askoynr.no og fortell hvorfor akkurat ditt forslag fortjener heder og ære fra næringsrådet. Årets næringspris deles ut i samarbeid med Fana Sparebank. Næringsprisen skal deles ut på ANR sin årsfest/julebord i Fargeriet, Strusshamn 20. november. Her byr vi på god mat og drikke – underholdning og ikke minst sosialt samvær. Sett av datoen – invitasjon er like om hjørnet.

Velkommen til en aktiv høst med Askøy Næringsråd.

Del innlegg
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin