ANR vil ha næringssjef i kommunen.

Å få på plass en næringssjef som kan være med og løfte og få næringslivet på beina igjen er spesielt viktig nå i disse corona tider, skriver Rudi Soltvedt på vegne av Askøy næringsråd.

Næringslivet på Askøy er inne i sin tøffeste tid etter krigens dager, med permitteringer og kutt grunnet koronaviruset som herjer i hele verden. Det vil ta mange år før ting normaliserer seg igjen. Noen bransjer er hardere rammet enn andre. Nå er det spesielt viktig at Askøy kommune er med og støtter opp under tiltak som er viktig for næringslivet.

Å få på plass en næringssjef som kan være med å løfte og få næringslivet på beina igjen er spesielt viktig nå i disse korona-tider. Koronaviruset vil få ringvirkninger i flere år fremover, og vi har nok bare sett starten ennå.

Nå i juni måned skal moms og feriepenger utbetale. Dette vil nok flere firmaer slite med å klare, dessverre. Skal vi klare å komme oss igjennom dette på best mulig måte må Askøy kommune være med og hjelpe.

Jeg ser at kommunen har flere prosjekter klare som kan bidra til å holde hjulene i gang for næringslivet på Askøy. Det er veldig positivt. Men jeg er overbevist om at vi trenger enda mer kraftfulle tiltak for å få næringslivet ut av krise. Da er en næringssjef på Askøy det som vil hjelpe Askøy-bedriftene mest fremover.

Det er mange firma som trenger hjelp, og ikke minst arbeid. En ny næringssjef vil bli en viktig brikke for næringslivet i årene fremover og er noe et samlet næringsliv trenger. Et godt og sterkt næringsliv på Askøy gagner alle, så la oss håpe at arbeidet med å få på plass en næringssjef blir satt høyt på politikernes agenda i tiden fremover.

Rudi Soltvedt, Askøy næringsråd

saken ble først publisert på www.av-avis.no

Del innlegg
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin