God Jul

2020 så fint ut på papiret, men den gang ei…

ANR hadde store planer for året som er lagt bak oss – frokostmøter, sommertreff, julebord og mye mer.
Heldigvis fikk vi arrangert frokostmøte i februar med godt fremmøte, men lite visste vi at det skulle bli siste samling uten avstand og håndsprit på veldig lenge.
Årsmøte ble holdt digitalt og nytt styre ble innsatt, men det ble vår før vi fikk det til.


Det er blitt gjort mye godt arbeid innad i næringsrådet, og inn mot kommunale instanser. Vi har hatt møter med politiske partier i tillegg til møter med administrasjonen i kommunen. Vi blir tatt med på råd når næringssaker diskuteres og vi har vært synlige i media, både digitale kanaler og i lokalavisen – sist i forbindelse med Asfaltverket.


I høst har vi arrangert to direktesendte frokostmøter på Facebook og Askøy24. En ny og spennende opplevelse og responsen fra bedriftene har vært god, så dette blir det nok mer av.
Vi har delt ut både næringspris og grunderpris til hhv Industriplast og Askøy24. Vår satsning på grundereverkstedet fortsetter i lokalene til Betongtett og i samarbeid med Storebotn Næringspark. Her har vi også fått støtte fra kommunens covid19 fond, noe som gjør at vi kan utvide virksomheten.
ANR er også sterkt delaktig i kampanjen «Støtt lokale bedrifter» på Facebook der det i skrivende stund er over 4000 følgere, noe som igjen har ført til nye medlemmer i næringsrådet.

Totalt sett må vi si oss fornøyd med året som er godt samtidig som vi har store forhåpninger til året som kommer.

Ønsker din bedrift å bli medlem? – følg denne linken. https://askoynf.no/bli-medlem

En fredelig jul og et strålende flott nyttår ønsker dere alle fra Askøy Næringsråd.

Del innlegg
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin