Næringslivet doblet støtten sin

Styreleder i ANR, Trond Hantveit og Varaordfører i Askøy Kommune, Bård Espelid fra næringslivsdugnaden på Askøy ifm årets TV-aksjon NRK, som i år går til CARE.
Foto: Ungflimmer

I 2018 bidro Næringslivet på Askøy med 58255 kroner og i år gikk Askøy Kommune og Askøy Næringsråd i sammen for å øke næringslivsstøtten.

«I forbindelse med årets TV-aksjon, har kommunen samarbeidet med Askøy Næringsråd om en ringedugnad til næringslivet på Askøy. Dette samarbeidet har gitt et fantastisk resultat – vi har fått inn mer enn dobbelt så mye penger fra næringslivet i år enn vi fikk i fjor.

Som kommunens representant i den lokale aksjonskomiteen for TV-aksjonen, vil jeg takke Askøy Næringsråd ved leder Trond Hantveit, og næringslivet på Askøy for et godt samarbeid og en givervilje som betyr mye for dem som aksjonen skal hjelpe. Tusen takk til alle.» sier Bård Espelid, varaordfører i Askøy.

Undertegnede vil også sende en stor takk til næringslivet på Askøy for et fantastisk bidrag, samt at alle tok veldig godt i mot våre samtaler. Vi er også glad for det gode samarbeidet med Askøy kommune, og med Ungflimmer som fasiliterte.

Askøy Næringsråd
Trond Hantveit
Styreleder

Del innlegg
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin