Nilsen & Sture Betong fikk Næringsprisen

Tross korona ble 2020 et svært bra år for Nilsen & Sture betong, som er blant bedriftene som har bidratt sterkt til veksten av Storebotn næringspark. 

– For snart 20 år siden startet to kompiser opp bedriften som er godt synlig på Askøy og omegn med sine røde biler med hvit logo på. I begynnelsen omsatte de for fire millioner kroner. Nå omsetter det for langt over hundre millioner, og skaper store ringvirkninger for Askøy gjennom virksomheten sin, uttalte varaordfører Roald Stenseide (Frp) da næringsprisen for 2020 ble delt ut lørdag kveld.

Ble årets gründer 

Foruten næringsprisen ble prisen for Årets gründer delt ut lørdag kveld. Den prisen gikk til Askøys eneste optiker på hjul, Ann Christin Webermann fra Erdal. 

Hun opprettet Mobiloptikeren i mars i fjor, men på grunn av koronarestriksjoner hadde hun ikke sin første arbeidsdag før i mai 2020. Webermann har jobbet i optikerbransjen siden 2004, hun har vært autorisert optiker siden 2014, og har jobbet flere år hos optiker på Kleppestø.

– Tusen takk for prisen. Jeg er veldig glad for at jeg startet opp, og dette kommer jeg til å fortsette med lenge, sier Ann Christin Webermann. 

Som firmanavnet tilsier er hun en optiker som drar ut til kundene. Hun er en av flere som har etablert seg i den nye gründerparken i Z-huset på Storebotn. 

Tekst og foto: Tom Stian Karlsen, AV. Les hele saken her: Nilsen & Sture betong hedret med årets næringspris (av-avis.no)

Del innlegg
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin