Nytt år – nye muligheter

Nyhetsbrev fra ANR.

 2021 er her og vi har gjennomført årets første styremøte.

 Vi starter året med 108 medlemsbedrifter, vi har 635 følgere på Facebook i tillegg til at Støtt Lokalt siden har 4200 følgere.

Vi har også besluttet å melde oss inn igjen i Medlemsalliansen. Denne består av 15 næringsråd rundt Bergen og representerer 3000 bedrifter med 150.000 arbeidsplasser.

«Næringsalliansen skal være grunnlaget for et forsterket og inkluderende samarbeid mellom de private næringsforeningene i regionen.

Avtalepartene/foreningene har fire hovedformål for samarbeidet:

  • Mer kraft i påvirknings- og lobbyarbeidet, særlig regionalt og nasjonalt.
  • Fellesorganisert talerør overfor Vestland fylkeskommune.
  • Framstå samlet i utvalgte saker, også som høringsinstans regionalt og sentralt.
  • Utveksling av kunnskap og erfaringer, nettverksdeling.»

 24. Februar satser vi på å få gjennomført første frokostmøte. Tema er ikke helt klart, så vi er glad for innspill fra dere.  Møte vil bli avholdt digitalt, men vi håper at vi snart kan samles igjen. Mingling og sosialt samvær er like viktig som aktuelle tema på våre møter, så savnet etter det er stort.

 På slutten av fjoråret fikk vi 120.000.-  fra Askøy kommune i koronamidler til etablering og drift av grunderpark. Dette jobbes det med og vil bli fremlagt for medlemmene så snart alt er klart.

Vi jobber også tett opp mot kommunen i andre saker, det være seg byggesak eller å få på plass en næringssjef i kommunen.

Ikke nøl med å kontakte oss om din bedrift tenger hjelp til saker, og tips oss gjerne om tema vi bør jobbe med til fellesskapet beste.

 Vi ønsker å øke medlemsmassen og oppfordrer i den forbindelse alle til å verve nye medlemmer. Klarer alle medlemsbedrifter å verve et nytt medlem ? Et hårete mål, men det hadde gitt oss både økonomiske og administrative muskler som igjen vil komme medlemmene til gode. Legger ved link til innmelding som kan videresendes. Innmelding her: https://askoynf.no/bli-medlem

 Dato for årsmøte er satt til 24. Mars og slik som det ser ut nå vil også det bli gjennomført digitalt.

 Styret i Askøy Næringsråd består av : Leder Svein Vikøren,  medlemmer Sandra Haugland, Rudi Soltvedt, June kvamme Akselsen, Bjørghild Mikalsen. Varamedlemmer er  Ann Kristin Bjerved og Ola Espeseth.

Sekretær for ANR er Torstein Olsen

post@askoynf.no

Del innlegg
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin