Sommerferien er like om hjørnet og det er tid for oppsummering.

Første del av 2022 har vært veldig innholdsrikt for ANR. Det er avholdt 6 styremøter, 3 frokostmøter, årsmøte og etablererdag på ZHuset. I tillegg til dette var vi også med på planlegging og gjennomføring av Inkluderingskonferanse i Fargeriet i samarbeid med NAV og Askøy kommune.

Kontoret vårt på ZHuset i Storebotn er i ferd med å bli innarbeidet og mange stikker innom for en prat eller en kaffe. Foreløpig er kontoret åpent to dager pr uke. Her har vi også fått på plass fire grunderkontorer som er støttet av etablerte bedrifter på Askøy.

En av de viktigste sakene i høst blir å øke medlemsmassen og vi oppfordrer i den forbindelse alle til å verve nye medlemmer. Klarer alle medlemsbedrifter å verve et nytt medlem?   Et hårete mål, men det hadde gitt oss både økonomiske og administrative muskler som igjen vil komme medlemmene til gode. Legger ved link til innmelding som kan videresendes. Innmelding her: https://askoynf.no/bli-medlem

ANR har jevnlige møter med Askøy kommune, både på politisk og administrativt nivå. Har din bedrift forslag til saker og tema som vi bør ta opp? Ta kontakt med oss.

Rett over ferien står vi som medarrangør av Ta Sjansen på Viknes sitt anlegg i Bakarvågen. Vi inviterer til folkefest på dagtid og eksklusiv fest for firma på kvelden med topp underholdning. Listen med båter som skal utfor rampen er fulltegnet, men det er mulig å melde seg på festen også uten båt. Les mer her: https://mailchi.mp/askoynf/nyhetsbrev_anr-8661461?e=3785968f57

Askøy Næringsråd ønsker medlemmer og samarbeidspartnere en strålende flott sommer.

Nye medlemmer 2022:

SH Management Consulting – Diggbar Askøy –  Kulturfabrikken Hetlevik -Jensen Metallindustri AS – Tertnes Holding – KPMG AS – Norway Mountain Guides AS – Henbu AS – Fokus AS – Walter Design, Nic Jacobsen Entreprenør AS – DabV Holding AS -Toss54Formidling – Mediehuset 5000 Bergen AS.

Del innlegg
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin