Støtt lokale bedrifter

Askøy Næringsråd lanserer Støtt Lokalt.

Før påske startet vi planleggingen av en støtt lokalt kampanje i forbindelse med at mange bedrifter opplever tøffe tider. Ønsker vi at bedriftene skal være her når Koronakrisen er over må vi bruke dem nå.
Vi tenkte logo, FB-side og kampanjer rundt tema. Så dukker Enok Dale opp med egen Støtt lokale bedrifter-side på FB og fikk umiddelbar respons. For at det ikke skulle bli to sider av samme sak kontaktet vi Enok Dale om samarbeid, og han var veldig positiv til det. Så nå er det felles FB-side med logo og det hele, og i skrivende stund er det 2500 medlemmer av FB-gruppen.
Vi oppfordrer alle bedrifter på Askøy til å legge seg til i denne gruppen.
Logoen er produsert av Frode Nilsen hos Design Studio og vi håper at mange Askøybedrifter vil bruke den i sin markedsføring – på Facebook og andre sosiale medier, på egen nettside og i annonser. Ingen kostnad for bedrifter som ønsker å være med. Det vil også bli produsert stickers/klistremerker som bedrifter kan bruke. Ønsker du logoen tilsendt -send mail til post@askoynf.no

ANR er jevnlig i kontakt med Askøy kommune, både politisk ledelse og administrasjonen, om oppdatering og innspill til situasjonen vi er i. Det er blitt avholdt telefonmøte med Tom Christer Nilsen som sitter i Næringskomiteen på Stortinget der flere Askøybedrifter kom med innspill. Her deltok også Ordfører, varaordfører, rådmann og Jannicke Bergesen Clarke fra Vestland. Det har bl a satt fokus på å få igjennom byggesaker på en smidig måte slik at prosjekter ikke stopper opp, eller hvis mulig få fortgang i sakene. Også der har det vært diskutert viktigheten av å bruke lokale bedrifter.
Møter med Askøy kommune vil fortsette fremover og mer info vil komme fortløpende.

Klikk på linken om du ønsker å bli medem i Askøy Næringsråd – https://askoynf.no/bli-medlem

Askøy Næringsråd
Styret

Del innlegg
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin