Tilbyr gratis kontorlokaler

Askøy Næringsråd tilbyr gratis kontorplass til grundere og nyetablerte i 6 måneder.

Er du i etablererfasen eller er du i gang med eget firma og trenger å komme deg ut av hjemmekontoret? Da skal du kontakte oss.

I samarbeid med Z Huset stiller vi nå 4 kontorer til rådighet i 6 måneder. Her er det gratis nett, printer, kaffekrok og ikke minst et nettverk med andre i samme båt i tillegg til noen etablerte bedrifter.

Tanken bak Z-huset er at det skal være et fleksibelt, levende og kreativt arbeidssted for både gründere og etablerte bedrifter. I tillegg har Askøy næringsråd kontor i huset. Ola Espeseth, som er medeier i Spz bil og styremedlem i Askøy Næringsråd, var en sentral skikkelse i arbeidet med å realisere Z-huset. 

Torstein Olsen sier det var Ola Espeseth som lanserte ideen om gratis husleie for å hjelpe gründere i startfasen. Foruten arbeidsplass følger det med alt et kontorfellesskap trenger, som internett, møterom, kjøkken, skriver og toaletter. Det eneste du trenger å gjøre er å ta med deg en pc, en god idé og deg selv.

Industriplast, BDO, Framo, Nordvest Bemanning og Fana Sparebank er med på prosjektet så her er det bare å melde sin interesse.

Send en mail til post@askoynr.no ,  fortell oss hva du holder på med og vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg.

Del innlegg
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin